Aurora

Aurora

AURORA on hiljainen ja taloudellinen ilmalämpöpumppu, joka hyödyntää Toshiban taattua inverter- ja kompressoriteknologiaa. R32 kylmäaine takaa A++ / A++ energialuokan sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä.

Suunniteltu juuri sinulle.

Laadukas ja luotettava ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa hyvän tehon ja hyötysuhteen aina -20 °C asti.

Ympärivuotista elämisen mukavuutta.

Vaikka Aurora ilmalämpöpumppu tarjoaa erinomaisen lämmitystehon talvella, se on suunniteltu tarjoamaan myös erinomaisen jäähdytystehon kesällä.

Suunnittelu ja luotettavuus.

Innovaatio, tehokkuus, korkea luotettavuus, energiansäästö ja arvostus luontoa kohtaan. Nämä vahvat arvot ovat aina olleet Toshiballe sydämen asia. Jo yli 50 vuotta, Toshiba on tarjonnut asiakkailleen taattua japanilaista tarkkuutta, luotettavuutta ja laatua.

Toshiban innovatiivinen inverter-teknologia.

Toshiban innovatiivinen rotaatiokompressoriteknologia yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden. Minimoimalla lämpötilan vaihtelut, tehokkuus lisääntyy ja eliminoidaan satunnaiset äänitason piikit. Toshiban Inverter-teknologia mahdollistaa jatkuvan lämmittämisen ja jäähdyttämisen, säätämällä kompressorin käyntinopeutta tehontarpeen mukaan.

Puhdasta ja raikasta ilmaa.

AURORA on varustettu Magic Coil®: lla, joka auttaa estämään veden ja pölyn tarttumisen lämmönvaihtimeen. Kun ilmalämpöpumppu kytketään pois päältä puhallus, järjestelmä jatkaa toimintaansa hiljaisella nopeudella pitäen lämmönvaihtimen puhtaana ja kuivana. Näin ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana.

Järjestelmät