Haori2
Haori3
Haori4
Kotitaloudet

Ylivoimaisesti paras invertteri teknologia, äärimmäinen mukavuus.

Toimistot ja konttorit

Digital inverter mallisto tarjoaa pieniin liiketiloihin kompaktin, kevyen ja erittäin tehokkaan ratkaisun

Teollisuus

VRF-teknologia tarjoaa parhaan ratkaisun suuriin liike-ja teollisuusrakennuksiin: kuten hotellit, sairaalat, vapaa-ajan- ja ostoskeskukset.

UUTISET
TOSHIBAN VARASTO / TUOTTEIDEN NOUDOT & PALAUTUKSET SIIRTYVÄT UUTEEN OSOITTEESEEN TUUSULAAN
Asiakasnoudot loppuvat Vantaan varastolla pe 10.11. ja noudot aloitetaan Tuusulassa 13.11. Muistahan että myös mahdollisissa palautuksissa tuotteet palautetaan 13.11. jälkeen Tuusulaan.
Uusi kustannustehokas Aurora ilmalämpöpumppu nyt tilattavissa!
Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on oikea valinta, kun etsit luotettavaa ja taloudellista ilmalämpöpumppua kotiisi tai vapaa-ajan asunnolle. Tehokas Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää erinomaisella hyötysuhteella, minkä ansiosta pidät asuntosi lämpötilan mieleiselläsi tasolla ympäri vuoden, pienillä energiakustannuksilla.
Uusi Toshiba Polar ilmalämpöpumppu nyt saatavilla!
Toshiba Polar ilmalämpöpumppu on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu tehokas ja energiaa säästävä ilmalämpöpumppu. Erinomaisen suorituskyvyn lisäksi Toshiba Polar ilmalämpöpumppu tarjoaa runsaasti ainutlaatuisia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka lisäävät elämisen mukavuutta ja helpottavat arkeasi.
Uudet R32 Digital Inverter ja Super Digital Inverter- koneet nyt hyllyssä!
Täysin uudistettu ja suorituskykyisempi, erittäin kompakti Toshiba Digital -ilmalämpöpumppu käyttää nyt R32-kylmäainetta, joka on ympäristöystävällisempi ja jolla on pienempi vaikutus maapallon lämpenemiseen. Investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Taattua joustavuutta ja erinomainen osakuorman energiatehokkuus – täyttää kaikki odotukset ja vielä enemmän.
Koti
Toshiba-tiimi palveluksessanne

Suomen ja Baltian jakelua hallinnoivan TOSHIBA HVAC osaston toimitilat sijaitsevat lentokentän kupeessa Vantaalla.