Cassette Installed
Designers

TEOLLISUUDEN RATKAISUT

Teknologian ja muotoilun edelläkävijä

Kotitaloudet

Ylivoimaisesti paras invertteri teknologia, äärimmäinen mukavuus.

Toimistot ja konttorit

Digital inverter mallisto tarjoaa pieniin liiketiloihin kompaktin, kevyen ja erittäin tehokkaan ratkaisun

Teollisuus

VRF-teknologia tarjoaa parhaan ratkaisun suuriin liike-ja teollisuusrakennuksiin: kuten hotellit, sairaalat, vapaa-ajan- ja ostoskeskukset.

UUTISET
UUTUUS! ESTIA MONOBLOC 17–21Kw
ESTIA-sarjaa täydentävä tuote on ihanteellinen valinta suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykse en. Joustavaan laiteratkaisuun voi yhdistää jopa neljä yksikköä, joita ohjataan master/ slave-ryhmäohjauksella. ESTIA pystyy muodostamaan yhteyden useisiin BMS-yhteysprotokolliin. Erilaisten kiertovesipumppujen ansiosta järjestelmän asennukseen kuluu vähemmän aikaa (kiinteä- tai vaihtuvanopeuksiset pumput, paisuntasäiliöt jne.).
Toshiba tuo markkinoille uuden ilma-vesilämpöpumpun!
Toshiba ESTIA DHW-HP tarjoaa mahtavan suorituskyvyn ja energiansäästön lämpimän käyttöveden tuotantoon. Suuren toiminta-alueensa, ulkoisen staattisen paineen ja hiljaisen käyttöäänen ansiosta Toshiba ESTIA DHW-HP voidaan asentaa melkein minne tahansa.
Uudet R32 Digital Inverter ja Super Digital Inverter- koneet nyt hyllyssä!
Täysin uudistettu ja suorituskykyisempi, erittäin kompakti Toshiba Digital -ilmalämpöpumppu käyttää nyt R32-kylmäainetta, joka on ympäristöystävällisempi ja jolla on pienempi vaikutus maapallon lämpenemiseen. Investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Taattua joustavuutta ja erinomainen osakuorman energiatehokkuus – täyttää kaikki odotukset ja vielä enemmän.
Uudet esitteet Digital Inverter ja Super Digital Inverter malleille!
Tutustu esitteet osiossa DI ja SDI mallien uusiin kattaviin esitteisiin.