Ulkoyksiköt

Sisäyksiköt

4-tie kasetti

4-tie kasetti

Kattokasetti sisäänrakennetulla edistyksellisellä teknologialla antaa optimaalisen ilmavirran koko huoneeseen tai haluttuun suuntaan.

Kompakti 4-tiekasetti

Kompakti 4-tiekasetti

Kompakti 4-tiekasetti soveltuu kaikkiin standardi 600 x 600 mm palakattoihin, mahdollistaa helpon ja yksinkertaisen asennuksen ja huollon.

1-tie kasetti

1-tie kasetti

Toshiban innovatiivinen matala 1-tie kasetti on yksinkertainen asentaa ja on soveltuva pieniin tiloihin, kuten hotellien ja toimistojen vierashuoneisiin ja vastaanottotiloihin.

2-tie kasetti

2-tie kasetti

Matala, kompakti, kevyt ja helppo asentaa. Sopii kaikkien huoneiden sisustukseen, lisäksi, kiitos laitteen hiljaisen toiminnan, tämä malli antaa miellyttävän, hiljaisen ja mukavan ympäristön.

VAKIO MALLI

VAKIO MALLI

Olkoon huone minkä muotoinen tahansa, tämä joustava malli varmistaa tasaisen lämpötilan ja ilman jakelun, parantaa tilan ilmanlaadun optimaaliseksi käyttäjälle

MATALA KANAVOITAVA

MATALA KANAVOITAVA

Asennetaan laite sitten kattopintaan tai alaslaskettuun kattoon, Toshiban matala kanavoitava laite tarjoaa ylivoimaisesti parhaan teknologian, poikkeuksellisen hyvän energian säästön, korkean suorituskyvyn ja helpon asennuksen.

KORKEAN STAATTISEN PAINEEN MALLI

KORKEAN STAATTISEN PAINEEN MALLI

Tämä on Toshiban tehokkain kanavoitava yksikkö, tarjoten yli 5040 m3/h ilmavirran ulkoisen staattisen paineen ollessa 193 Pa.

KATTO

KATTO

Luo erittäin miellyttävän huonelämpötilan levittämällä tehokkaasti lämmitys- ja jäähdytysilman.

KOMPAKTI

KOMPAKTI

Kompakti high wall on mainio pieniin tiloihin, kuten esim. toimistoihin, pieniin kauppoihin ja hotellihuoneisiin.

VAKIO

VAKIO

Klassinen ja elegantti valkoinen sisäyksikkö sopii mihin tahansa ympäristöön.

BI FLOW MALLI

BI FLOW MALLI

Innovatiivinen ja kompakti yksikkö, joka asennetaan lattialle tai seinän alaosaan, sopii täydellisesti ikkunan alle tai välikattoon.

VAKIO LATTIAMALLI

VAKIO LATTIAMALLI

Konsoli on paras valinta pieniin rakennuksiin, joissa ei ole mahdollisuutta katto- tai seinäasennukseen.

PIILOASENTEINEN

PIILOASENTEINEN

Laitteen runko on kompakti ja kapea. Helppo asennus esim. ikkunapenkkiin tai muiden rakenteiden taakse.

LATTIALLA SEISOVA MALLI

LATTIALLA SEISOVA MALLI

Tämä sisäyksikkö on erittäin sopiva suuriin tiloihin, kuten näyttelytilat, ravintolat, kaupat tai tilat joissa on matala huonekorkeus.

AHU (Toshiba + ilmankäsittelylaitteet)

AHU (Toshiba + ilmankäsittelylaitteet)

Suorahöyrystyspatteri (DX) mahdollistaa yhteyden TOSHIBA ulkoyksikön ja ilmanvaihtokoneen (AHU) välillä. Tämä muodostuu kahdesta komponentista: Säädin ja Venttiilipaketti (Kolme kokoa) Säätö tapahtuu standardilla Toshiba säätimellä (RBC-AMS54E). Yhteensopiva Toshiba säädin lisävarusteiden kanssa. Ulkoinen ON/OFF signaali. Turvallisuus katkaisu järjestelmän havaitessa tuulettimen vian. Haluttu lämpötila saavutetaan käyttämällä TA anturia, joka on sijoitettu ilmanottoaukkoon (lämpötilan asetus kauko-ohjaimella).