Toshiba Home AC Control Wifi-Etäohjaus

Toshiba Home AC Control Wifi-Etäohjaus

Toshiba Home AC Control Wifi-Etäohjaus

Toshiba Home AC Control on markkinoiden edistyksellisimpiä ilmalämpöpumppujen WIFI-etäohjauksia. Järjestelmä muodostuu ilmalämpöpumpun sisäyksikköön asennettavasta verkkoadapterista, älypuhelimeen tai tablettiin ladattavasta sovelluksesta sekä pilviohjelmistosta. Pilvessä olevan ohjelmiston ansiosta Toshiba-ilmalämpöpumpun etäohjaus on mahdollista kaikkialta, missä on toimiva internet-yhteys.

Laaja yhteensopivuus

Toshiba Home AC Control -älypuhelinsovelluksessa on tuki sekä iOS- että Android-puhelimille ja -tableteille. Järjestelmän kanssa yhteensopivat ilmalämpöpumppumallit ovat Toshiba PremiumToshiba OptimumToshiba Shorai ja Toshiba lattiakonsoli.

Wifi-etäohjaus on helppo asentaa ja käyttää

Adapterin kytkeminen ilmalämpöpumpun sisäyksikköön on helppoa ja nopeaa. Yksinkertaiseksi suunnitellun käyttöliittymän ansiosta myös itse sovelluksen käyttö on mutkatonta. Selkeät symbolit helpottavat halutun toimintatilan valintaa ja sovelluksen väri vaihtuu valitun toimintatilan mukaisesti osoittaen yhdellä silmäyksellä kulloinkin käytössä olevan toimintatilan. Lämpötilasäädöt ja muut asetukset ovat myös helposti tehtävissä ja nähtävissä suurten numeroiden ja yksityiskohtaisten symbolien avulla.

Etäohjauksen monipuoliset toiminnot

Toshiba Home AC Control tarjoaa käyttäjälleen tavallista monipuolisemmat mahdollisuudet ilmalämpöpumpun etäohjaukseen. Perustoimintojen, kuten toimintatilan, puhallusnopeuden säädön ja lämpötila-asetusten sekä viikoittaisten ajastusten lisäksi Toshiba Home AC Controlin erikoisominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi tehon säätö puolesta täyteen tehoon, lapsilukko ja päälle/pois-ajastin. Uusi ohjelmisto tuo lisäksi mukanaan muun muassa 8°C ylläpitolämmityksen, ECO-asetukset, takkatoiminnon ja hiljaisen tilan asetukset.

Monikäyttömahdollisuus usealle käyttäjälle ja pumpulle

Älypuhelinsovelluksella voi yhdestä puhelimesta ohjata useampaakin ilmalämpöpumppua. Tämä mahdollistaa esimerkiksi vakituisen asunnon ja vapaa-ajan asunnon ilmalämpöpumppujen ohjaamisen saman puhelimen kautta. Maksimissaan yhtä ilmalämpöpumppua voi ohjata jopa viisi käyttäjää, joista jokainen voi ohjata jopa kymmentä ilmalämpöpumppua. Pumput voi myös jakaa kolmeen ryhmään, joissa kussakin voi olla jopa kymmenen pumppua.

 

Mallit