1:64 Modbus DI/SDI & VRF Laitteisiin

1:64 Modbus DI/SDI & VRF Laitteisiin

TCB-IFMB641TLE

Toshiba Modbus®-käyttöliittymä on suunniteltu yhdistämään Toshiba ilmanvaihtojärjestelmät Modbus Building Management järjestelmiin. 

Toshiba laite kytketään suoraan Toshiba TCC-Link Central Controlleriin jolla ohjataan ilmastointi laitetta. Laite voidaan liittää Sisä-tai ulkoyksikökköön riippuen tarpeesta. 

Laite käyttää Modbus RTU:hun perustuvaa RS-485-tyyppistä sarja kommunikaatioprotokollaa kommunikointiin Modbus Master-laitteen kanssa. 

Modbus Master-laite on kytketty BMS ohjausjärjestelmään, joka mahdollistaa kaikkien järjestelmään kytkettyjen Toshiba ilmastointilaitteiden ohjauksen BMS valvontajärjestelmällä. 

Useita Toshiba Modbus-laitteita voidaan liittää yhteen TCC-Link Networkiin ja osoiteet voidaan antaa koneille käyttäen yksinkertaisia kytkimiä. 

Tämä mahdollistaa helpon asennuksen, varsinkin rakennuksissa, joissa on erillisiä alueita, laitetta voidaan käyttää alueen / kerros ohjaukseen. 

Modbus on protokolla, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1979 ja se on tullut yleisimmin saatavilla olevaksi keinoksi yhdistää teollisuuden elektroniset laitteet tietokonevalvontajärjestelmään. Modbus versioita on monia erilaisia. Nykyisin käytössä on taloautomaatiojärjestelmiä kuten Modbus RTU, Modbus ASCII ja Modbus TCP. 

Päätoiminnot

  • - MAX 64 sisäyksikköä/ryhmää
  • - MAX 16 ulkoyksikköä
  • - DI/SDI laitteet vaativat TCB-PCNT30TLE2 väylämuuntimen
Mallit