Sisäyksiköt

4-tie kasetti
Kattokasetti sisäänrakennetulla edistyksellisellä teknologialla antaa optimaalisen ilmavirran koko huoneeseen tai haluttuun suuntaan.
Kompakti 4-tiekasetti
Kompakti 4-tiekasetti soveltuu kaikkiin standardi 600 x 600 mm palakattoihin, mahdollistaa helpon ja yksinkertaisen asennuksen ja huollon.
1-tie kasetti
Toshiban innovatiivinen matala 1-tie kasetti on yksinkertainen asentaa ja on soveltuva pieniin tiloihin, kuten hotellien ja toimistojen vierashuoneisiin ja vastaanottotiloihin.
2-tie kasetti
Matala, kompakti, kevyt ja helppo asentaa. Sopii kaikkien huoneiden sisustukseen, lisäksi, kiitos laitteen hiljaisen toiminnan, tämä malli antaa miellyttävän, hiljaisen ja mukavan ympäristön.
VAKIO MALLI
Olkoon huone minkä muotoinen tahansa, tämä joustava malli varmistaa tasaisen lämpötilan ja ilman jakelun, parantaa tilan ilmanlaadun optimaaliseksi käyttäjälle
MATALA KANAVOITAVA
Asennetaan laite sitten kattopintaan tai alaslaskettuun kattoon, Toshiban matala kanavoitava laite tarjoaa ylivoimaisesti parhaan teknologian, poikkeuksellisen hyvän energian säästön, korkean suorituskyvyn ja helpon asennuksen.
KORKEAN STAATTISEN PAINEEN MALLI
Tämä on Toshiban tehokkain kanavoitava yksikkö, tarjoten yli 5040 m3/h ilmavirran ulkoisen staattisen paineen ollessa 193 Pa.
KATTO
Luo erittäin miellyttävän huonelämpötilan levittämällä tehokkaasti lämmitys- ja jäähdytysilman.
KOMPAKTI
Kompakti high wall on mainio pieniin tiloihin, kuten esim. toimistoihin, pieniin kauppoihin ja hotellihuoneisiin.
VAKIO
Klassinen ja elegantti valkoinen sisäyksikkö sopii mihin tahansa ympäristöön.
BI FLOW MALLI
Innovatiivinen ja kompakti yksikkö, joka asennetaan lattialle tai seinän alaosaan, sopii täydellisesti ikkunan alle tai välikattoon.
VAKIO LATTIAMALLI
Konsoli on paras valinta pieniin rakennuksiin, joissa ei ole mahdollisuutta katto- tai seinäasennukseen.
PIILOASENTEINEN
Laitteen runko on kompakti ja kapea. Helppo asennus esim. ikkunapenkkiin tai muiden rakenteiden taakse.
LATTIALLA SEISOVA MALLI
Tämä sisäyksikkö on erittäin sopiva suuriin tiloihin, kuten näyttelytilat, ravintolat, kaupat tai tilat joissa on matala huonekorkeus.
AHU (Toshiba + ilmankäsittelylaitteet)
Suorahöyrystyspatteri (DX) mahdollistaa yhteyden TOSHIBA ulkoyksikön ja ilmanvaihtokoneen (AHU) välillä. Tämä muodostuu kahdesta komponentista: Säädin ja Venttiilipaketti (Kolme kokoa) Säätö tapahtuu standardilla Toshiba säätimellä (RBC-AMS54E). Yhteensopiva Toshiba säädin lisävarusteiden kanssa. Ulkoinen ON/OFF signaali. Turvallisuus katkaisu järjestelmän havaitessa tuulettimen vian. Haluttu lämpötila saavutetaan käyttämällä TA anturia, joka on sijoitettu ilmanottoaukkoon (lämpötilan asetus kauko-ohjaimella).