Sisäyksiköt

Seinämalli
Seinämallin houkutteleva ja ohut muotoilu tekee siitä sopivan toimistoihin, ravintoloihin sekä kaikkiin paikkoihin, joissa elegantti muotoilu on tarpeen.
Kattomalli
Nämä kattopintaan asennettavat yksiköt ovat ideaali ratkaisu esim. toimistoihin, luokkahuoneisiin ja ravintoloihin.
60x60 4-tie kasetti
Tämä 60x60 4-tie kasetti on suunniteltu erityisesti pieniin kaupallisiin kohteisiin, joissa kompakti tehokas yksikkö on tarpeen.
90x90 4-tie kasetti
4-tie kasetti on suunniteltu yksilölliseen ilman jakamiseen ja mukavuuden tavoitteluun; se on ideaalinen valinta pieniin liiketiloihin.
Kanavoitava
On huoneen muoto mikä tahansa, kanavoitavat yksiköt takaavat tasaisen lämpötilan.
Matala kanavoitava
Erittäin kompakti muotoilu mahdollista asennuksen esim. matalaan kattorakenteeseen.
Korkea Lattiamalli
Korkea lattiamalli sopii erityisen hyvin tiloihin joissa on matala huonekorkeus.
Korkean staattisen paineen kanavoitava yksikkö
Tämä on Toshiban tehokkain kanavoitava yksikkö tarjoten jopa 5040 m3/h ilmamäärän.
AHU (Toshiba & ilmankäsittelylaitteet)
Suorahöyrystyspatteri (DX) mahdollistaa yhteyden TOSHIBA ulkoyksikön ja ilmanvaihtokoneen (AHU) välillä. Tämä muodostuu kahdesta komponentista: Säädin ja Venttiilipaketti (Kolme kokoa) Säätö tapahtuu standardilla Toshiba säätimellä (RBC-AMS54E). Yhteensopiva Toshiba säädin lisävarusteiden kanssa. Ulkoinen ON/OFF signaali. Turvallisuus katkaisu järjestelmän havaitessa tuulettimen vian. Haluttu lämpötila saavutetaan käyttämällä TA anturia, joka on sijoitettu ilmanottoaukkoon (lämpötilan asetus kauko-ohjaimella).
AW DX KIERTOILMAKOJE (8 - 31,5kW)
Seinäasenteinen lämpöpumppujärjestelmä Työtilojen kestävä sisäyksikkö. Laite soveltuu hienosti esim. verstastiloihin, joissa voi olla ilmassa puu- ja metallipölyä.