Lattiamalli

Lattiamalli

Toshiba lattiamallinen BI-Flow

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu on markkinoiden uutuustuote. Laitteen ominaisuudet mahdollistavat ns. "bi-flow" toiminnon, eli laite puhaltaa lämmintä ilmaa samanaikaisesti sekä ylöspäin että lattiaa pitkin alaspäin.ufv-biflow (Kuva oikealla)

Lattiamallin muotoilu ja koko mahdollista laitteen sijoittelun esim erkkeriikkunoiden alle tai muihin tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava malli ei käy. 

Ilmansuodatuksen säätömahdollisuus luo todellista mukavuutta asuinrakennusten sisäilmaan. Toshiban ilmastointilaitteilla hyvä sisäilman laatu on taattu. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laitteet suodattavat ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit. Toshiban uusi IAQ-suodatin on Toshiban laboratorioiden viimeisin tuote sisäilman parantamiseksi. 

Edellisistä ilmansuodatuslaitteista saatu kokemus on johtanut tähän erittäin tehokkaaseen laitteeseen, joka puhdistaa ilmaa vähentämättä kuitenkaan laitteen ilmavirtaa. Tällä järjestelmällä ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellisempää. 

Tehokkaan kaksoisrotaatiokompressorin ansiosta nämä laitteet mahdollistavat nopean ja tarkan lämpötilan säädön ja jopa 40-50% energiansäästön fixed-speed -laitteisiin verrattuna. Kompressori takaa maksimaalisen energiatehokkuuden eri olosuhteissa.

Järjestelmät